Friss információ

2022-08-23 12:17:56

Új szintre lépünk, 2022-től táncstúdiónk áthelyezi székhelyét a Balaton partjára, Tihanyba.

Ahogy a világban, úgy egyesületünkben is folyamatos a változás. Mindig igyekeztünk a minőségre tenni a hangsúlyt, ez a legfontosabb. Büszkeséggel tölt el, hogy Győr városában milyen sok tanítványunk folytatta útját ezen a pályán, és szárnyaikat próbálják az oktatás terén, mások még mindig aktív és sikeres táncosok!

Ez a legjobb visszaigazolás munkánkra, hiszen szívvel lélekkel ezen dolgoztunk velük.

Most mi is változtattunk, új szintre léptünk. Aki ismer az tudja, hogy a léc nálunk mindig magasan van.😊 Most sincs ez másképp.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden tánckedvelőt, jövendő táncosunk, követőink, hogy a Platina táncstúdió 2022-től székhelyét áthelyezi a Balaton északi partjára, ott is a legszebb gyöngyszembe, Tihanyba! Boldogsággal tölt el a változás, hiszen 22 év győri élmény után most új kihívás vár ránk is.

Győrben a továbbiakban versenytáncos képzés, esküvői felkészítés kizárólag privát órákban lesz. Természetesen szívesen fogadunk minden táncos érdeklődést!

Egyedi időpont egyeztetéssel telefonon, vagy mailben tudtok bejelentkezni.

Tihanyban pedig elindul klubunk második periódusa a csoportos képzésben is.

Szeretettel várunk mindenkit az északi parton! 😊

Ha táncolni szeretnél, akkor Platina! 😊

Részletek hamarosan...

Platina team

Rólunk

A táncstúdió 2000-ben alakult. Jelenleg Győrben és Ajkán működik. Évek hosszú és kitartó munkájának eredményeképpen mára egy sikeres és családias tánciskola tagja lehet, aki ellátogat hozzánk.

Tovább